Áruházam:

2011. április 30., szombat

Pasztell horgolt szett

Még egy horgolás is belefért ebbe a hónapba. Lentebb a (majdnem) összes alkotás, ami ebben a honlapkészítős, bolondos áprilisban készült. 1-2 meglepetést és a zsűrizett dolgokat később hozom. Szóval nem ültem egyáltalán ölbe tett kézzel, fűzés mindig volt, nemcsak ez a fránya monitorbámulás, ami muszáj volt a galériás webáruház nyitása kapcsán. Oda még nem töltöttem fel ezeket az új cuccokat, de igyekszem behozni a lemaradást... Tehát érdemes lentebb görgetni.... :)

Pulsera Hebilla

Nálam ilyen lett. Jó bő, kényelmes.... Az eredeti nagy csattja nekem nem tetszik, marad ez a Cleopátrás. :)

Pitxikerisek - anya és lánya

Párizson át Londonba utazik a kicsi...

Hópehely extra

Vezsuzsitól vettem a pénztárcámat. Nem álltam, hogy ne fűzzem meg a rajta nyugvó medált. Persze nem ugyanolyan....

Kockás csipke karkötő

Saját terv, már régebbi, csak most ezekből a fekete-fehér kockákból.

Narancsos labda lógicával

Úgy ni...

Régi nyaki új fotóval

Akár egy galléros blúzhoz nyakkendőnek. :)

Sárga szívünk

Összedobtuk gyorsan Bogival ezt a szerelék-medált. Egy ezüst láncocskára tökéletes kiegészítő....
Ja és bocsi Bogim, hogy nem tettem fel a képre most a B betűdet...

Vékony kockás hering

Nagyon régóta tervezem ezt a mintát, egyáltalán egy hering karkötőt megfűzni. Eljött az ideje... De csak ilyen vékonyra volt elég ez a kocka....
A mintáért köszönet Andénak!

Pepita (?)

3 pici swarinak kellett "ház". Volt még ez a kaucsuk alapom is, delica mindig akad.... már csak a peyote tervező papírt kellett előkotornom, és megszülethetett ez a karkötő. Szóval a minta saját terv. :)

Spirálos virágos

Adott volt a gyűrű, rendelt hozzá újdonsült tulajdonosa medált, karit, fülit. Mindet még akkor kiválasztva, hogy milyen legyen. És megfűzve őket azonos gyöngyből mondhatom, hogy szuper lett a végeredmény.
A kimaradó pár szem csisziből pedig Bogi dobott össze 2 pár fülit, amiből az egyik azon nyomban a fenti szett tulajdonos kolléganőjéé lett. Csak hogy rövidre zárjuk a dolgot. :)

Swarovski kristály virágos gyűrű - ezúttal csupalila

2011. április 28., csütörtök

A játék nyertese

A honlap-nyitó játékban a nyertes Jutka lett. Bogi lányom húzta ki a nevét.
Jutka, írok e-mailt, addig válaszd ki, hogy melyik medált szeretnéd a három közül!

Barátság-szettek

Bogikámnak a barátnője elköltözött más városba. Már majdnem öt éve együtt jártak oviba, most suliba. Már össze voltak nőve. :) Mi is nagyon szerettük a kislányt és a családját is. Azért, hogy ne felejtsék el egymást, Bogi ezt a barátság-szettet készítette Dorkának meg magának. A medált teljesen egyedül fűzte, a karkötőt én horgoltam, de ő fűzte fel a gyöngyöket hozzá. Nagy teljesítmény volt tőle! Azóta is sokszor emlegetik a másik Dóri barátnőjével együtt. Ők voltak az 1.b triumvirátusa. Hiányoztok, Dorka! Mindenképp szóljatok, ha jöttök haza a mamátokhoz! No és azért kívánjuk nektek, hogy mihamarabb szerezzetek új barátokat ott az új helyen!

Csiszolt kerék

Lapos... Ez a minta most nagyon tetszik nekem. Meg a kistestvérei is a következő bejegyzésben.

2011. április 27., szerda

Zöld spireya

Egyik kolléganő kérte ezt a formát pontosan ebben a színben. Örülök, hogy sikerült megvalósítsam. Viseld egészséggel, Gabi!

2011. április 26., kedd

Keresztbefűzött sárközi gallér

Nagyon sokat dolgozok mostanában a honlapomban megnyilvánuló vállalkozással. Időközben még zsűrizés is volt... Szeged után Budapesten is. Ez a gallér B kategóriás lett. A többiről is egyesével hozom majd a képet, hisz eddig még nem mutattam meg őket itt a blogban (a szemfülesebb látogatóim a honlapomon már észrevehették), és mindegyik megér külön bejegyzést.
A webáruházammal és a galériával rengeteg időt foglalkozok. A árucikkek feltöltésével már végeztem, hála Istennek. A galérián viszont van még mit igazgatni.

A honlap nyitásához kapcsolódó játék véget ért, holnap hozom a nyertes nevét!

A jó hír még az, hogy a nyitási akciót meghosszabbítom technikai okok miatt.

Ikrek cukorral

Amikor elkezdtem csak úgy fűzni, a végén rájöttem, hogy pont ugyan olyan, mint ManoKriszta Sweety donutja. Köszi Kriszta! És van pont ugyanilyen, csak rózsaszín is, csak a blogger nem akarja feltölteni úgy ahogy én akarom (forgatja ide-oda).

2011. április 24., vasárnap

Áldott Húsvétot kívánok! - Boglárka virággal

Ezzel a már nyárias hangulatú virággal jelentkezem pár nap kihagyás után újra. Ránkfért egy kis pihenés, de idehaza nem áll le az élet, megy tovább a régi kerékvágásban minden. Még be kell fejeznem a honlapra is a feltöltést... A nyitási akció is tart még, ne maradjon le senki, aki szeretne magának valami pankacsosat! pankacs.hu
Ennek a medálnak a mintájáért pedig köszönet Cseresznyevirágnak!

2011. április 20., szerda

Fekete varázslat

Az elmúlt időszak csak a honlapkészítésről illetve az anyag feltöltéséről szólt. Lassan a végére érek, már látszik az alagút vége. Közben azért időnként fűztem is (hogy még jobban jojózzon a szemem... :D)! És végre eljutottam a friss dolgok lefényképezéséhez (meg ami ezzel jár, mire ideér a kép), s szép sorban fel is fogom pakolni őket ide a blogra is. Ezentúl (is) itt lesz a mese, ott pedig közvetlenül meg is vásárolható - egyenesen a készítőtől.
Érdemes a honlapon is megnézni a dolgaimat, ott minden katalogizálva van, mindennek megvan az ára, és a nyitási akció is tart még. Idejében be kell szerezni a tavaszi-nyári kiegészítőket!

Swarovski virágos hosszú medál

Az egyszerűség gyönyörködtet... :)

2011. április 18., hétfő

Cherry smile

A honlapom nyitási akciójához kapcsolódó játékon megnyerhető medál.

Tömör csillogás - golden

A honlapom nyitási akciójához kapcsolódó játékon megnyerhető medál.

Tömör csillogás - kristállyal

A honlapom nyitási akciójához kapcsolódó játékon megnyerhető medál.

2011. április 15., péntek

Hírek - játék

Örömmel adom hírül, hogy megnyitott a Pankacs.hu galéria és webáruház.
Még van némi simítanivaló rajta, de nem bírom már tovább a vajúdást vele. Hosszú volt a terhesség is, hogy a hasonlatnál maradjak. :)
A nyitási akciót is ott hirdettem meg. A logóra kattintva elérhető a honlapom.

Egyúttal játékot is hirdetek. 3 elegáns medál közül lehet választani azoknak, akik ehhez a bejegyzéshez megjegyzést hagynak. Dupla eséllyel indulnak blogom rendszeres olvasói, tripla eséllyel azok, akiknek "tetszik" a facebookos Pankacs oldalam, illetve az ott is látható munkáim. Jó kis móka lesz nekem a sorsolás... remélem sok embert kell a kalapba felírjak, és sokakat duplán vagy triplán is (és mire kikeresem, hogy ki kihez tartozik!)!!! Szóval jöjjetek bátran, legyetek minél többen! Jelentkezési határidő ápr. 25. éjfél.
És a medálok: Cherry smile, Tömör csillogás - golden, Tömör csillogás - kristály.

Sajnos ezek a medálok itt a blogon még nem láthatóak. Elnézést a nagyközönségtől, a mostani átmeneti időszakban nagyon nem vagyok naprakész, sőt némi kavarodás is van, nem minden van fenn itt, nem minden van fenn ott. Lassan rendeződik minden, legyetek türelemmel. :)

Külön felhívom a figyelmet, hogy aki szeretné megnyerni az egyik medált, az itt jelentkezzen megjegyzés formájában!

2011. április 10., vasárnap

Swarovski kocka + új logo

Rég nem jelentkeztem... De sokat dolgoztam/-tunk mostanában azon, hogy tudjak jelentkezni. És íme: régi álom vált valóra, s jelenik most meg nyilvánosan ebben a bejegyzésben.
Egyrészt ez a kocka. Golden shadow rivoli, ametiszt és rose alabaster bichonok felhasználásával.
Másrészt a logo. Ötlet: a férjem unokatesójáé, és megvalósítani nekem (is) sikerült. Köszi-puszi!

Kaucsuk kari peyote csővel

...és swarovski kristályokkal.

2011. április 8., péntek

Modern novella a szeretetről

Zsuzsi blogjában olvastam ezt. Mindenképp meg kell osszam az olvasóimmal.

Ime:

Ügyfélszolgálat: Igen, miben segíthetek?
Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végig vezetne kérem a folyamaton?
Ügyfélszolgálat: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?
Felhasználó: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készen állok. Mit kell először tennem?
Ügyfélszolgálat: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?
Felhasználó: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?
Ügyfélszolgálat: Milyen más programok futnak?
Felhasználó: Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.
Ügyfélszolgálat: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?
Felhasználó: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni őket. Meg tudja mondani?
Ügyfélszolgálat: Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást! Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.
Felhasználó: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?
Ügyfélszolgálat: Igen, de ne feledje, önnek csak az alap program van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.
Felhasználó: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba - A program nem fut külső egységeken." Most mit tegyek?
Ügyfélszolgálat: Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belső Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek először saját magát kell Szeretnie, mielőtt másokat Szerethetne.
Felhasználó: Tehát most mit tegyek?
Ügyfélszolgálat: Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.
Felhasználó: Rendben, kész.
Ügyfélszolgálat: Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie kell a Terjengős Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elő.
Felhasználó: Megcsináltam. Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg. Mosoly jelent meg a képernyőmön és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát minden felé a Szívembe. Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?
Ügyfélszolgálat: Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív működését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés nem?
Felhasználó: De, csak szokatlan.
Ügyfélszolgálat: Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielőtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat.