Áruházam:

2008. október 22., szerda

Karácsonyi jótékony gyöngy-akció

Audrey oldalán (http://audreygyongyei.blogspot.com/) találtam ezt a felhívást. Nagyon megörültem neki és nagyon jó ötletnek tartom ezért úgy döntöttem, csatlakozom és közzéteszem a felhívását itt is:

2008. szeptember 10.

Karácsony

Közeledik a Karácsony :-) Ne nevessetek, mert olyan hamar itt lesz, meglátjátok! ;-) Mi már tervezgetjük, milyen lesz a kis Laurával közös első Karácsonyunk... De lehet, hogy valahol valakinek már most elszorul a szíve, ha az ünnepekre gondol. Így azt találtam ki, ha már úgyis annyit fűzünk, szebbnél szebb darabok születnek, hogy a kezünk nyomán született munkák szolgálhatnának valami nemes célt is.

Ezért felhívással fordulok minden gyöngyfűző kis- és nagylányhoz, asszonyhoz, anyához, nagymamához, hogy készítsen el legalább egy gyöngyökkel díszített karácsonyfadíszt. Ezeket már október 1-től el kezdjük gyűjteni, és Advent első napján feldíszítünk vele egy fenyőfát. A díszek bárki számára megvásárolhatók lesznek, és a befolyó pénzt felajánljuk valami nemes célra. Én, mint "ötletgazda" és anya, szeretném, ha mindenképpen valami gyermekekkel kapcsolatos helyre kerülne az összeg, hiszen olyan szomorú, amikor Karácsony tájékán az ember azt látja, hogy vannak gyerekek, akiknek semmi sem kerül a karácsonyfa alá, sőt, még karácsonyfára sem futja :-( Semmiképpen sem szeretném a politikát a gyöngyökkel keverni, de sajnos egyre több, önhibáján kívül, nagyon nehéz körülmények között élő család van :-(

Ha valakinek van valami jó ötlete az ötletemmel kapcsolatban :-) szívesen veszem!

Az oldalelemek közé felraktam egy kis képet, amit feltehetnek a saját blogjukba azok, akik csatlakozni szeretnének.

Nincsenek megjegyzések: