Áruházam:

2009. június 26., péntek

Díjat kaptam

Poé-tól, Yvy-től és Tecától is kaptam ezt a díjat. Ehhez kapcsolódó szabályok:

1, a díjat rakd ki a blogodba,
2, akitől kaptad annak a linkjét tedd alá,
3, majd válassz ki 15 blogot, amelyik elnyerte a tetszésedet és add át neki a díjat, a blogodban ne feledd kirakni a linkjét annak akinek tovább adod,
4, értesítsd őket.

Az én jelöltjeim:
Babra, Zsuzsi, Berjo, Bely, Vadalma,
Brigi, Emese, KKriszta, Évi, Audrey,
Fáko.Orsi, Bandrea, Vera, Niro, Mona

További sok szép ékszert, jó egészséget, és kellemes blogolást kívánok nektek!

8 megjegyzés:

Vadnainé Almási Mária írta...

Köszi, hogy gondoltál rám Panka!

- egy robot - írta...

Kedves Pankacs!

Gratulálok a díjhoz, és köszönöm, hogy szeretnél engem is megtisztelni vele. Remélem nem bántalak meg, ha én ezt mégsem tüntetem fel a blogomban és nem adom tovább. Már régebben megfogadtam, hogy ilyen blogos díjakat (=láncleveleket) nem fogok továbbítani (ha érdekel miért, megtalálod a magyarázatot egy korábbi bejegyzésemben a blogomban). Tudom, hogy tiszta szívből adja, akitől kapom, és én nagyon értékelem a gesztust, és csak reménykedem benne, hogy senki sem érti félre, hogy megszakítom a láncot.

Puszi, Zsuzsi

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Köszönöm szépen! Én megkaptam Poétól, láttam hogy Neked is továbbadta, ezért én már nem jelöltelek meg, viszont nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám :)))

Unknown írta...

Szia Zsuzsi! Én is tudom, hogy ezek igazából lánclevelek, és nekem is rengeteg időmbe telik, míg belinkelgetem az adott számú kedves blogtársat. Mindezt azért teszem mégis, mert szeretném tudatni néhány "ismerőssel", hogy mennyire értékelem a munkásságukat.
Szóval köszi, hogy elmondtad a véleményed. A későbbiekben (is) szívesen várom a hozzászólásaidat az ékszereimhez, legyenek akár pozitívak, vagy kritikusak.
Üdv!

Berjo írta...

Köszi Panka, hogy gondoltál Rám!

Fákó.Orsi írta...

Nagyon kedves vagy, nagyon köszi a díjjat:-)

Niro írta...

Köszönöm Panka! :-)

Beödőkné Mónika írta...

Elnézést, hogy csak most tudok reagálni, de nagyon sokat dolgoztam mostanában. Minden esetre nagyon szépen köszönöm a megtisztetltetést és hamarossan ki is teszem a blogomba.
Köszi Panka!