Áruházam:

2009. december 31., csütörtök

Krassován gallér
Még nem tudom, hogy pontosan hova is való néprajzilag ez a gallér. Ha valaki segítene nekem, megköszönném. Nem mondom hogy fűzök neki egy ilyet, mert ez egy kicsit unalmasan hosszú ideig tartott. Most is azért fejeztem be, hogy ne maradjon a "félbehagyott-dobozban" semmi az új évre. Már nyomasztana.

Ma megtudtam (10.1.19.) miközben lapozgattam az interneten, hogy ez Krassó-Szörény vármegyéből való gallér. Bérczes Csilla gyöngyfűző, népi iparművész, a népművészet ifjú mestere honlapján találtam rá. Már megtalálható itt baloldalt az bloglistámon. Volt alkalmam találkozni vele személyesen is tavaly Szálkán, a gyöngyfűző táborban.

7 megjegyzés:

POÉ írta...

Csodaszép ez a gallér !
A minta nagyon ismerős ,nekem is biztosan megvan, utána fogok nézni !

Teca írta...

Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű!

Panka írta...

Köszi Éva előre is!

Liza írta...

Csodaszép! Sajnos nem tudom honnan való!

Ringlet írta...

Kedves Pankacs!

Nagyon szépeket csinálsz. Az én családom Erdélyből származik, nagyon szeretem a népi motívumokat! Esetleg lehetne róla szó, elküldj nekem egy pár mintát gyöngygallérokról?
bimbike@gmail.com

További jó alkotást kívánok!
Ringlet

日月神教-任我行 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Panka írta...

I am very sorry, but I could not read your comments. Please try it in English or Hungarian. Thank you.