Áruházam:

2010. október 11., hétfő

Lilia - hogy szép életjelet adjak

Annnnyira hiányzott már egy komoly ékszer teljes elkészítése, hogy ez az egész egy napon belül elkészült múlt vasárnap (a választások vasárnapján). Nagyon régóta terveztem egy újabb Lilia bogyó készítését, még a nyáron szereztem is hozzá különféle színű csiszolt cseppeket. Most erre a hematitra esett a választásom, a bordóval és az ezüsttel nagyon jól mutatnak. De az egész nem akármivel kezdődött ám: lett valahonnan (talán egy táskán volt túl hosszú?) ez a lánc, amin függ. Eléggé vaskos, egy ilyen termetes bogyót kívánt, amit teljesen a csúcsáig kidíszítettem, sehol nem lehet rajta átlátni. Mondhatnám átláthatatlan. :) Kezdő gyöngyfűzők se fogjanak hozzá. :D Végül kívánt még maga mellé egy ilyen kis édes mellékbogyócskát.
Mivel én eléggé mintafüggő vagyok ismét csak megköszönni tudom a minták készítőinek a sok fáradtságos munkát, ami egy-egy minta elkészítésével jár.
Ez az ékszer jelenleg pedig a polcom szélén csüng, ott várja méltó társait, hogy megszülessenek. Sajnos lassú mostanában ez a folyamat, mert a fűzésre marad a legkevesebb időm. (És mi lenne ha még dolgoznék is legalább egy fél állásban a főállású anyaság mellett???) Szóval hétvégente inkább nem fűzök, hanem főzök, ezzel rövidtávon jobban lakik a család. :)

11 megjegyzés:

Fazemos de Conta írta...

Wow my friend, what a beauty!!
Congratulations!
Bye
Lúcia

Erga írta...

Csodás a bogyó, nagyon tetszik, gratula.

Las Creaciones de Boricua írta...

Very pretty!!!!!! I like the beads!!!

Kat_G írta...

So beautiful!!
I like this pendants!!

Tündigyöngy írta...

Hű, de jó kis bogyesz!:)Nagyon klassz lett!

POÉ írta...

Klassz "kis bogyesz" !Nekem is nagyon tetszik !

Schnappy írta...

Hello!Hát ez tényleg gyönyörű, gratulálok! :)

Panka gyöngye írta...

Sajnálom,hogy ilyen kevés időd van fűzni:(Szupi a bogyód!

NemVal írta...

Nagyon szépeket fűztél megint! Ez a bogyesz különösen megfogott.

Fákó.Orsi írta...

Nagyon csini lett:)

LUCY írta...

Bellisimo, fantastica combinación....precioso...