Áruházam:

2011. július 22., péntek

Két kulcs

Kedves Látogatóim!
Bocsánat a nagy hallgatásért. Csak azért nem jelentkezem, mert "csak dolgozom". Mármint a gyöngyeimmel. Folyamatban van 2 pályázat is, amin a gallérjaimmal részt veszek, de azokat nem szeretem megmutatni előre. Majd után az eredménnyel együtt, ahogy azt a zsűrizésekkor is szoktam/megszoktátok.
Az általam rendszeresen olvasott blogokat mindig megnézem, de kommentet mostanában a legritkább esetben hagyok. Ne haragudjatok. Teljesen maga alá temettek a gyöngyök.... (Így én is oda jutottam, mint ManoKriszta, mármint ami a kommentelést illeti.)
Az alábbiakban látható medálokat is már hetekkel ezelőtt készítettem. Ennyire vagyok naprakész ami a blogolást illeti. Remélem lesz hamarosan egy kis időm, hogy az áruházamban is rendet tegyek (már levettem az időközben elkelt dolgokat, de feltölteni még nem sikerült az új alkotásokat). Na majd most, tegnap és ma is csak medálokat alkottam, hogy feltöltsem a készletemet. Igazi színkavalkádnak lesztek tanúi napokon belül!
Aztán jön hamarosan a tábor Szálkán... Meg divattervezők éjszakáját szervezi Domján Ilona augusztus végére. Van mit csinálni, hála Istennek.
Ja és ez a két kis medálka: régi terv volt a basszus és a violinkulcs gyöngymedálba szerkesztése.