Áruházam:

2011. november 18., péntek

Kérdés - SOS segítség!!!!

Szerintetek miért van az, hogy eltűnt a blogom háttere??? És ráadásul itt éktelenkedik egy kis "maradék" az oldal közepén....

A http://www.delightfuldots.blogspot.com/-ról volt és most sem tudok onnan behozni semmit?

Mit javasoltok, honnan szerezzek egyet, ahonnan nem túl bonyolult átmenteni??? Csak egy linket szeretnék beilleszteni, mint eddig is volt, a letöltegetős változatok nekem kicsit bonyolultak.

(A honlapomat is végül magam szerkesztettem össze az egészet, de ezzel nem szeretnék annyit vacakolni (egy teljes hétvége, és akkor hozzám se lehet szólni... szegény gyerekeim....)).

Akinek van használható ötlete ne fukarkodjon, köszönöm!!!!!!

6 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Valami miatt az az oldal nem működik. Ha onnan direktbe szúrtad be a háttered, akkor azért rossza a mostani háttered. Egy tárhelyre le kell menteni a háttérnek szánt képet (én a Picasara mentettem) és onnan kell belinkelni a blogodba.

Krisziz írta...

Szia!
A legegyszerűbb ha belépsz a blogodba bemész a tervezésbe, onnan sablontervező, bal oldalon háttér, a háttérkép ablakban a kis nyílra katt, és ott tudsz képek közül választani.
Remélem sikerül!

POÉ írta...

Szívesen segítenék ,de ehhez "béna" vagyok !

Liza írta...

Szia!
Nekem innen van hátterem, egyszerűen működik és szépek is szerintem!
http://www.scrappinblogs.blogspot.com/

Ilona írta...

Nekem jelenleg innen van a hátterem http://embelleciendotublog.blogspot.com/
Én így csinálom: Tervezés - modul kiválasztásnál a HTLM/JavaScript hozzáadás majd ezen belül szerkesztés és ide másolom a kiválasztott háttérkép kódját. Természetesen mentés mielőtt kilépnél.

Unknown írta...

Köszönöm a segítséget, lányok, most erre jutottam. :)