Áruházam:

2012. február 5., vasárnap

1500. blogbejegyzés - egy Valami Más

2008. október 12-e óta eltelt 1181 nap folyamán napi átlag 1,27 bejegyzést tettem. Ezt a rendszeres olvasóim eléggé irreálisnak gondolhatják, hisz van hogy napokig-hetekig nem jelentkezek, aztán 6-8 ékszer jelenik meg az éterben tőlem egyszerre. És ebben a szép kerek számban benne vannak a játékfelhívások is, nem jelent ez pont ennyi ékszert is. Bár ez az én dokumentáló helyem, minden ékszerem külön bejegyzésben szerepel, és azok közt is van olyan, amit a lányaim vagy anyu készítettek. Több mint 75500 látogatója volt a blognak eddig.

Ezen időszak alatt külön Pankacs facebook profil oldalam lett, ahol jelenleg is folyik egy játék. Részletek ott.
A Pankacs.hu webáruházam is megszületett 2011. áprilisában. A legtöbb munkát vele a férjem végezte. Köszi, Dani! A meglévő "árukészletemet" ott lehet megtekinteni, ez az egyedüli virtuális hely, ahol megvásárolhatóak. Egyébként népi- és kirakodóvásárokon személyesen tudunk találkozni, ezekről is mindig hírt adtam, és ezután is fogok.

Szóval ennyi kis összefoglalót. Istennek legyen hála, hogy úgy rendezi a dolgokat, hogy én ezt csinálhatom. A támogatásért meg köszönet anyunak meg a férjemnek... A gyerekeimnek meg a türelmüket. Én is tanulom... :D
Ja és a napokban megint jövök jónéhány új ékszerrel. Még mindig nincs két egyforma, maximum a megszokott színvariációs játszadozásom....

És akkor ez a medál... ez a Camea régóta várakozott az asztalomon. Előkerült a réz drót, és frigyre léptek. Milyen lett?

1 megjegyzés:

Liza írta...

Gratulálok a termékeny blogoláshoz!
További sok szép ékszert mutass be nekünk az elkövetkezendő 1500 bejegyzésben!