Áruházam:

2010. május 11., kedd

Segítség!!! SOS.

A múltkorjában fűztem azt a nagyon széles karkötőt rendelésre. Ahhoz kérte a megrendelő a nyakéket. Közbejött a vásározás, és elkelt, egy német hölgy elvitte a karkötőt. Most újra kell fűzzem. Ez alapjában nem probléma, úgysem mutat egyformán két különböző nőn ugyanaz az ékszer. Csak egy gond van, hogy elfogyott ez a kásagyöngyöm. És itt jön a kérés. HA VAN VALAKINEK 10/0-ÁS HEMATIT KÁSAGYÖNGYE 3-5 GRAMM, AKKOR VEVŐ LENNÉK RÁ, Kérlek megjegyzésben jelezd, hogy fel tudjam venni a kapcsolatot, ha van. Nagyon megköszönném!
A gyűrű már 9/0-ással van fűzve, de az meg nagy, nem fekszik olyan szépen, mint 10-es.

5 megjegyzés:

Las Creaciones de Boricua írta...

Great set!!!!

Lúcia írta...

Hi Pankac, this piece is so beautiful, what a great work.
But I didn't understand what have happened. Did you lost it? Sorry but the text with the translator some times seems so confusing.
Good luck!
Lúcia

Unknown írta...

Thanks!

No, Lúcia I did not lost, I sold to a german woman, but it was made for my collegue. And now I do not have more 10/0 czech bead for making an other to her. So I asked anybody for this 10/0 hematite beads. Maybe you have? :)

LUCY írta...

Bellisimo muy elegante, fino....felicidades

Macus írta...

pakolásztam a gyöngyeim között, és találtam 0/10 es hematit cseh gyöngyöt, 15 gr bontatlan csomag, ahogy néztem ebből készült. Ha elküldöd a címed, postázom neked.