Áruházam:

2009. január 31., szombat

ÖN!képző...

Mai gyöngyös összejövetelünkön is rengeteget tanultam. A színek összehangolását pl....
Meg azt, hogy hogyan ne tanítsunk valakit medált fűzni. Inkább nem mondom el, inkább gyakorolok még egy kicsit... Tehát most is el fogom készíteni azt, ami a legújabb fajta volt...
Ugyanúgy, ahogy a szögletes medálom is elkészült. Lásd lejebb.

6 megjegyzés:

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

???
Hol van az említett szögletes medál? És mit fogsz elkészíteni?

Unknown írta...

No, ott a medál. Félrekattintottam. Kicsit késő volt, csak mentettem, nem közzétettem.
És ami vár rám, az a fszeva-féle swari csillag medál. Segíts! A dec 16-i bejegyzése... Esetleg, ha van időd, lerajzolod? Akár kézzel és lefotózva e-mailben elküldhetnéd.
Csak annyi a kérdés, hogy egyre gondolunk-é.
Köszi, Kriszta!

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

No látom a raw-osat, szép lett!
Bár a bejegyzésedet még mindig nem értem :) Sebaj, megnéztem a swaris csillagot, nekem is tervben van, de még nem jutottam hozzá a megfejtéshez... egyre gondolunk?

Unknown írta...

Szóval a lényeg, hogy véletlenül se vigyél olyan rajzot tanfolyamra tanítóként, amit magad még nem készítettél el. Belevágtunk. Nem kellett volna. Gyakorolni: megfűzni előre mindent, ami nálad van rajzban, majd átgondolni, hogyan is magyarázhatnád el. Mindig van valami tanulság.

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Jaja!
Köszi a magyarázatot! :)
Azért remélem, nem csüggedtél el nagyon. Én ha fűzést tanítok, én magam nem is csinálok mást, csak a többieket koordinálom. Saját fűzésre ilyenkor nem jut idő.

Unknown írta...

Persze én is csak koordinálok, s közben mindig próbálok valami rend félét tartani, hogy mindent megtaláljunk... Előre gondoltam a gyakorlást, nem ott...