Áruházam:

2009. február 2., hétfő

Ismét ikrek - ajándékba

Az úgy kezdődött, hogy Bogi lányomat az óvónői elvitték egy szavalóversenyre. Nagycsoportosoknak szólt a meghívás, ő 5 és fél évesen is helyt állt. Olyannyira, hogy ő is a két kiemelt egyike lett (a nyolcból). Nagyon büszkék vagyunk rá, pedig nekünk egyszer sem mondta el a versét. "Majd ott meghalljátok."-mondta. Így aztán gondoltam, hogy készítek valamit az óvó néniknek, hogy felkészítették. Nagyon tetszett nekik ez a gyűrűcske. De azt is hozzá kell tegyem, hogy ez (a "felkészítés") nekik egyáltalán nem esett nehezükre, mindig, szinte folyamatosan csak verselnek, mondókáznak, énekelnek. A csoport is csudajó.
Aztán a következő héten meg énekversenyen volt a lány, egy kisfiú helyett ment, aki betegség miatt nem vehetett részt. Itt már nekünk is elénekelte a dalait... :) És 3. lett másodmagával a tizenhatból.
Hála Istennek, hogy ilyen aranyos, kedves, felkészült óvónénik foglalkoznak a gyerekünkkel. És hála Istennek, hogy adott a gyereknek tehetséget... :)

5 megjegyzés:

Lúcia írta...

Hi, how are you?
Your blog is very nice and your work is amazing, I'm impressed. I like it very much. Sorry to write in english but I can understand your idiom. I'm from Brazil and unfortunately I only write in portuguese or english, a little.
It was a pleasure to know your work and blog.
Bye,
Lúcia
www.fazemosdeconta.com

Bori írta...

Gratulálok a lányodhoz, igazán büszke lehetsz rá! (Azért a tehetséget is volt kitől örökölnie szerintem...)

Unknown írta...

Hi Lúcia!
I glad to see yuo here. I also speak just a little english. Maybe we understand each other.
If you use webtranslator (webforditas.hu for example :) )you can understand my hungarian ragistration.
I also like your uncomplicated yewel.

Lúcia írta...

Hi, thank you for visiting me and thanks for the webtranslator, I will try it.
We are in summer, here in Brazil, and that is why the colors are so brigth. Actually we are almost melting! :)
I share the blog with a friend, Bia, and she is the one who makes the jewel. I like the glass, the paint and the brush, but the napkin rings and wine glass rings were made by me.
Bye and keep in touch,

Lúcia

Unknown írta...

My answre will be soon in gmail. :)