Áruházam:

2010. március 14., vasárnap

Víztiszta csillogás - STAFÉTAJÁTÉK




Kimondhatatlan örömmel értesültem arról, hogy ViktArt ajándékát én nyertem meg. Nem is akármilyet EZT a nyakéket. Amit a szabályok értelmében akkor küld el nekem Viki, ha felteszem az én stafétaajándékomat.
Íme, elkészültem vele. Nem tartott olyan sokáig megfűzni, mint kitalálni, hogy mi is lehetne méltó utóda az előző ajándéknak. A medál közepe egy optikai lencse, amit Fáko.Orsitól kaptam, mikor még itt járt. A minta pedig Mu Kiwa gyűrűje alapján átgondolt, pankásított... (pl. a pillangók is nagyobbak) A gyűrű meg a díszítés "gyűrűsítése"... Ja és a kedves gyöngyös barátném, Erika vezetett erre az egészre rá, aki remélem már hamarosan felbukkan a gyöngyös blogolók nagy családjában, mert gyönyörűséges alkotásai vannak. Szóval köszönöm mindenkinek, aki közrejátszott ennek a víztiszta szettnek a létrejöttében.

Jöjjenek a szabályok:
(A játékot Babra indította és ViktArthoz hasonlóan én is az Ő sorait másolom be. :) )

"A JÁTÉK LÉNYEGE az lenne, hogy a jelentkezéseddel egyben ígéretet teszel, hogy ha te nyered meg a karkötőt, akkor átveszed tőlem a stafétabotot és egy hónapon belül te is készítesz valamit, amit aztán kisorsolsz a blogodon:) Az ajándék nincs értékhez kötve, szerintem mindenki örül bármilyen apróságnak is:) Akinek meg nem tetszik a képen látható ajándék, az egyszerűen nem jelentkezik. Na mit szóltok? Jöttök játszani??:) "

Tehát akkor várom MINDENKINEK ill. BÁRKINEK a jelentkezését március 17-e éjfélig, mégpedig egy megjegyzés hagyásával. A 3. jelentkező dupla eséllyel indul.

8 megjegyzés:

Ági írta...

Én szeretnék játszani :) Annyira víztiszta, h. először nem is láttam, h. van a virág közepén vmi :D

Csapó Krisztina írta...

Csatlakoznék én is! Nagyon-nagyon szép a szetted! Szeretném megnyerni! :-)

Lúcia írta...

Hi my dear friend, hoe are you? I was a little sick with a cold tha didn't want to leave alone :) But now I am much better. These pieces are fantastic! You've benn worked a lot!!
Lúcia
www.fazemosdeconta.com
www.luciamrusso.com

Margó írta...

Igen, nekem is nagyon tetszik. Szeretnék játszani, és persze megnyerni ezt a csodálatos ékszert!

kandy írta...

Nagyon szép lett!

Ilka írta...

Egyedi darab lett, Panka!

Gabriella írta...

Én is szeretnék játszani! Nagyon szép!

Fákó.Orsi írta...

Szerintem is nagyon szép lett! És külön örülök, hogy kicsit én is hozzájárulhattam az ajándékozás öröméhez:)