Áruházam:

2009. április 26., vasárnap

Önképző(k)

A múlt héten is volt... két, hogy is mondjam, kedves hölgy, tényleg aranyosak voltak, az anyáim lehetnének :). Szóval ők ketten készítettek 1-1 medált maguknak. Egyforma minta, félig különböző színek. Ez lett az ő barátságmedáljuk, hisz amúgy is jó barátnők.

Ma este egy régi "látogatóm" gondolkodott sokat, készített egy egyszerűséget, s végül választott egyet az enyémek közül is. :) Új alkotók is jöttek, anya-fia páros, nem is tudom melyik volt az ügyesebb. A fiú egy sodronyos-stopperes szettet "dobott össze", meg aztán egy swarovskis medált az anyukájának. (Végtére is nemsokára anyák-napja.) Addig az anyja egy bogyós láncot másolt le fülivel együtt. Nagyon tetszett neki ez a gyöngyfűzős móka, s mire befejezte bele is jött. Remélem nem hagyják abba ezt a mókázást!

2 megjegyzés:

N Zsuzsa írta...

Jó lehetett! Nem csinálsz nekik egy "alblogot", hogy miket készítettek?

Unknown írta...

De, Zsuzsa, szeretnék legalább egy montázst csinálni mindegyikőjüknek az eddigi munkáikból, csak mire végeztünk mindig besötétedett, s műfénynél nem jó makrót fotózni. Az alkalmak elején szeretném a régieiket lefotózni, ha elhoznák a drágáim. :)
Talán nyáron meglátogatom mindet a saját fészkében, s ott kapom lencsevégre az ékszereiket...
Vagy mit javasolsz?