Áruházam:

2009. február 3., kedd

Elegáns...



Sok szeretettel üdvözlöm és köszöntöm a minta eredeti változatának megálmodóját innen is! Én csak a méretekben, és a medál szélességében tértem el.
Nagyon szeretem ezt a fűzésmódot. És ebből a nyakékből bármilyen extra alkalomra bármilyen színből bárkinek szívesen fűzök. Ez a darab, illetve szett az esküvői kollekcióm részéül lett.

4 megjegyzés:

Kereki Kriszta gyöngyékszer tervező kézműves írta...

Először azt hittem, a romantikás hurkát tetted középre, de ez más minta. Várom már, hogy valakinek legyen esküvője, hátha én is fűzhetnék végre hófehéret...
Nagyon elegáns, tényleg, ahogy írtad!

Alvás nem sok volt mostanság, mi? :DDD Én arról nem tudok lemondani, de lehet, rendelek ebédet :DDDDDDDDD főzés helyett... takarítani se kéne, hátha öntisztul egy idő után...

Ági mama írta...

Woo! tényleg nagyon elegáns!!!!

Unknown írta...

Hát Kriszta, ahogy mondod... úgy nem tudok aludni, ha jár az agyam a munkámon...
És az ebédet meg hordjuk a suliból, a házimunka mondjuk 60%-át anyu megcsinálja: felsöpör minden nap, mosogat (a gép), vasal. Azt mondja, hogy ezzel tud segíteni. Időnként 1-1 egyszerű gyöngysort is bevállal! :) Hetente felporszívózok... És menet közben mindig rendet tartok. A gyerekek meg eljátszanak szépen együtt vagy egymás mellett. Jó hogy hárman vannak.

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Szépségesen szép!